oferta e kredis? p?r individ?t q? kan? nevoj? p?r financim

цена: 20000 лв.

Дата на публикуване на обявата: 13.05.2019 08:36, валидна до 09.11.2019

Регион: Обяви Плвовдив

Обявата е разгледана 56 пъти от 56 различни човека

oferta e kredis? p?r individ?t q? kan? nevoj? p?r financim

oferta e kredis? p?r individ?t q? kan? nevoj? p?r financim

struktura mikrofinanciare Ne jemi t? vendosur mir?, dhe gjat? viteve
vjet kan? zhvilluar nj? kuptim t? thell? t? nevojave tuaja dhe
k?rkesat individuale. Jemi t? p?rkushtuar ndaj trajtimit t? klient?ve tan?
me drejt?si dhe p?r t? ofruar nj? sh?rbim profesional, miq?sor dhe t? sjellsh?m.
Procedurat tona jan? projektuar p?r t’iu p?rgjigjur juve p?r t? siguruar k?t?
ne ofrojm? produkte q? p?rshtaten me rrethanat tuaja.

Sh?rbimi yn? ?sht? shum? profesional dhe pa asnj? vones?. ton?
motoja ?sht? t’ju ndihmoj? ju, klientin, ?far?do nevojash tuaja
ofrojn? kredi q? shkojn? nga 1000 n? 5.000.000.000 euro.
aplikimet p?rpunohen n? nj? „asnj? detyrim“.

 Ne japim hua me norma interesi banesore p?r t? gjitha llojet e kredive.

   Ju lutemi, n?se jeni t? interesuar p?r sh?rbimin ton?
Plot?soni formularin e aplikantit dhe d?rgojeni tek ne
adres?n e emailit m? posht?

Emri yt i plotfuqishem: ………………..
Adresa: …………………………..
Shteti: …………………………..
Shuma e huas?: …………………..
Koh?zgjatja e huas?: ………………….
adresa juaj e emailit: …………..

Konkludoni marr?veshje me ne n?p?rmjet: evexves@gmail.com

N? CORPORATION FINANCIAL, k?naq?sia juaj ?sht? shqet?simi yn? kryesor.

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image