Семеен хотел ”Лъки” – гр. Банкя

цена: по договаряне
Семеен хотел ”Лъки” – гр. Банкя Семеен хотел ”Лъки” – гр. Банкя Семеен хотел ”Лъки” – гр. Банкя

Семеен хотел ”Лъки” се намира в град Банкя на 2 км. от центъра на града близо до борова гора. Предлага нощувка, рум сервиз и възможност за самостоятелно приготвяне на храна от гостите. Разполага с два корпуса. Възможност за настаняване на 40 гости в двойни, тройни стаи, студиа и апартаменти със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, климатик. Безплатен Wi-Fi достъп в общите части и повечето стаи. Ресторант за групови мероприятия и възможност за барбекю в градината. Предимство е близостта на боровата гора, която е подходяща за разходка или пикник. Разстоянието до летище София е 30 км.
Само на 10км. от София в подножието на Люлин планина, ви очаква гр. Банкя. Пет екопътеки опасват живописните околности на градчето – две към манастирите Св. Троица и Св. Петка, две по поречието на реки и една при Пътеката на здравето по чието протежение минава озонния слой, който носи славата на Банкя. Никъде другаде по света не съществува такъв уникален климат – свежестта му се дължи на специфичното въздушно течение – бриз, който непрекъснато раздвижва и опреснява въздуха над Банкя. Боровите гори и богатата флора насищат планинския бриз с фитонциди и отрицателни йони, а това придава на въздуха и лечебни свойства.

Комплексът предлага организиране на тържества, сватби, абитуриентски балове. Предоставя възможност за наемане на базата за самостоятелно провеждане на мероприятия. Разходки по еко пътеки, чист въздух, борови гори и др. Доброто настроение и приятното изкарване при нас е гарантирано!

Заповядайте в нашия сайт, за да получите по-подробна информация отностно услугите, които предлагаме: http://luckybankya.com/

Лице: Семеен хотел ”Лъки”

Адрес: ул. „Ручей“ 33, 1320 гр. Банкя

Телефон: 0886668373

Skype:

Сайт: http://luckybankya.com/

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image