Професионални Консултации за Продажба на Бизнес (Фирма – Търговско Дружество)

цена: по договаряне

Дата на публикуване на обявата: 05.12.2017 11:28, валидна до 04.01.2018

Регион: Обяви София

Свързани думи: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Обявата е разгледана 28 пъти от 27 различни човека

Професионални Консултации за Продажба на Бизнес (Фирма – Търговско Дружество)

В случай, че Отговорните за Бизнеса вече имат сериозното намерение да продават Търговското Дружество и да осъществят финансово – задоволителна сделка в тяхна полза, ще е повече от необходимо да се обърнат към Специалист – Консултант в сферата на Бизнес Развитието или Набавяне на Инвестиции (не Агент на Недвижими Имоти), за да НЕ БЪДАТ подведени с погрешен или заблуждаващ съвет, ако Бизнесът въобще не е продаваем и особено ако секторът, в който оперира въобще не е печеливш.

Практиката неоспоримо е доказала, че е изключително неизгодно да се продава който и да е Бизнес от „първа ръка“, т. е. от самите Собственици /Акционери на бизнеса, поради опасността от понижаване реалната стойност на дружествените дялове / акции (общата стойност на бизнеса) и други сложни специфични фактори, пряко влияещи върху осъществяване на сделката (агресивен натиск върху крайното становище за стойността на бизнеса, други скрити неизвестни намерения от страна на Инвеститора, така наречения Купувач на Бизнеса).

Бенефит България Консулт ще превърне сегашния Бизнес в печеливша възможност, за да може по най – съобразителния начин Собствениците / Акционерите на бизнеса да осребрят всичките години труд и осъществят една съществено – изгодна сделка за техния настоящ бизнес и преминат към следващото Тяхно Бизнес Начинание.

Повече за Продажба на Бизнес на сайтa на Бенефит България Консулт / Продажба на Бизнес /

Лице: Николай Славков

Адрес: гр. София, бул. „Цар Освободител“ 14

Телефон: 024114565

Skype:

Сайт: http://bbconsult.bg/sell-buy-business/

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image