Пловдив – Градът на Виното

цена: 32 лв.

Дата на публикуване на обявата: 21.10.2019 13:56, валидна до 20.12.2019

Регион: Обяви София

Свързани думи: , ,

Обявата е разгледана 21 пъти от 21 различни човека

Пловдив – Градът на Виното Пловдив – Градът на Виното Пловдив – Градът на Виното

Дата: 15.12.2019
Престой: Еднодневна
Цена: 32 лв.

1 ден 15.12.2019 София – Пловдив – София
Отпътуване от София в 7:30 в посока Пловдив. Пристигане в Пловдив преди обяд. Пловдив – град на различни цивилизации и епохи. Основан преди Рим, Атина и Константинопол, градът се смята за съвременник на Троя и Микена. Целогодишно той привлича мнозина туристи запленени от неговата красота, история и арехологически паматници съхранили вековна история. По малките и тесни калдаръмени улички се извисяват стари възрожденски къщи, всяка от които днес е музей, разказващ различна история. Ще посетим Античният Театър на Филипополис , построен по времето на император Марк Улпий Траян, Джамбаз Тепе и Небет Тепе, Регионален Етнографски музей – Пловдив, площад „Джумаята“ – един от символите на града, както и Античният стадион на Филипопол. Свободно време за обяд и разходка по „Главната“ – емблематичната търговска улица на гр. Пловдив. Отпътуване за Винарска изба „ Брестовица “ . Избата е разположена югозапдно от Пловдив, в плодородната Тракийска низина, прочута с хилядолетната си история за производството на божествената напитка. Избата е построена в края на 30-те години на миналия век. Построена по проект на френски инжинери, избата наподобява класическа френска “ наземна изба“ с капацитет от 4 000 000 литра. Възможност за развеждане из избата и разказ за нейната история. Свободно време за закупуване на вино и пожелание дегустация. Отпътуване за София. Пристигане вечерта.

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус;
Туристическа програма в Пловдив;
Посещение на Винарска изба „Брестовица“;
Екскурзоводско обслужване;
Туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

Разходи от личен характер;
Приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

– Амфитеатър – 5 лв.,ученици и пенсионери – 2 лв.
– Римски стадион – 5 лв., ученици и пенсионери – 2 лв.
– Регионален етнографски музей – Пловдив – 6 лв., ученици – 2 лв.

Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“, София, ул. Стефан Караджа 2.

Отстъпки:

Дете до 11,99 г. – минус 4 лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека ;
Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;
Лица над 69 годишна възраст не подлежат на застраховка;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;
Туристическата агенция си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата;
Входните такси за посещаваните обекти са актуални към датата на публикуване на програмата.Туристическата агенция не носи отговорност за евентуалната им промяна, и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 03700100002303/05.11.2019 на „ЗД Евроинс“ АД – гр. София, бул. „Христофор Колумб“ № 43, ЕИК 121265113, тел. +359 2 468 90 70.
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.

Лице: Гълъбин Парушев

Адрес:

Телефон: 024410144

Skype:

Сайт: https://www.gptravel.bg

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image