Организация на микро-финансови, оферта за заем между специално

цена: 10 лв.

Дата на публикуване на обявата: 04.10.2017 14:57, валидна до 02.04.2018

Регион: Обяви Плвовдив

Обявата е разгледана 48 пъти от 48 различни човека

Организация на микро-финансови, оферта за заем между специално Организация на микро-финансови, оферта за заем между специално Организация на микро-финансови, оферта за заем между специално

Здравейте,
Аз се моля за вас, за да очертае ви моето предложение е кредит с лихва в размер на 2.3 % за целия срок на кредита.

Въпреки това, в условията на ръст на лихвените проценти, чувствителна, с януари 2008 г., поскъпна с юли 2009 година. Това накара банките да прехвърлят разходите на своите клиенти, които вече правят за затягане на условията за кредитиране. Цифрите започват да се показват. Кредити на нови лица е намалял с 2,1% през първите два месеца на 2017 г., според Асоциацията на финансовите компании (ASF).

От своя страна, Обсерватория за финансиране на пазара на жилищни Кредити жилищата беше публикувано изследване, през януари, с участието на утихна 11 % от обема на ипотечните кредити през първото тримесечие на 2017 година.Аз съм на ваше разположение, ако се интересувате, но знайте, че моето предложение е сериозно, аз съм готов да ви предоставим всички подробности и условията за получаване на кредит.

Не забравяйте, че заемът ще бъде предоставен в най-кратки срокове, след като всички подтвержено. Срок на изплащане знайте, че това не може да надвишава 20 години, защото отиде по-нататък ще наруши закона разходите във Франция.

За всяка друга информация, не се колебайте да се свържете с мен, моля, моля, свържете се с Номера Whatsapp +1(631)315-4255 или електронна поща suivant: martinolx8@gmail.com

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image