Нощувки срещу Централна ЖП гара и Автогара – София

цена: 30 лв.

Дата на публикуване на обявата: 28.05.2019 21:53, валидна до 26.08.2019

Регион: Обяви София

Свързани думи: , , , , ,

Обявата е разгледана 26 пъти от 26 различни човека

Нощувки срещу Централна ЖП гара и Автогара – София Нощувки срещу Централна ЖП гара и Автогара – София Нощувки срещу Централна ЖП гара и Автогара – София

Хостел Джули е разположен в центъра на столицата, срещу Централна Железопътна гара и Автогара – София. На метри от него има метро станция и спирки на всички видове превозни средства от градския транспорт, чрез които може да стигнете лесно и бързо до всяка една точка на града.

Стаите разполагат с ново обзавеждане, безплатен високоскоростен интернет (Wi-Fi) и кабелна телевизия. Гостите ще получат отлично обслужване, тишина, уют и комфорт по време на техния престой, на достъпни цени, на ключово място в София, в близост до важни държавни институции, административни учреждения, болници, очните клиники – „Зора“ и „Светлина“, търговски центрове и вериги, ресторанти, офиси и магазини.

Хостелът работи целогодишно и разполага с 24-часова рецепция и охрана. Предлагат се стаи за почасови почивки. Мястото за настаняване предоставя всички необходими удобства за приятния Ви престой.

За резервации, позвънете на телефон – 028320102 (Рецепция)

Адрес: София, бул. „Христо Ботев“ 165

Лице: Хостел Джули

Адрес: София

Телефон: 028320102

Skype:

Сайт:

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image