Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди

цена: 01 лв.

Дата на публикуване на обявата: 03.12.2017 17:57, валидна до 01.06.2018

Регион: Обяви за цялата страна

Обявата е разгледана 21 пъти от 21 различни човека

Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди

Във Франция единственото родителство не винаги е лесно, засягащо близо 2 милиона жени, от които около 670 000 ще живеят под прага на бедността. За да се помогне на тези самотни майки в затруднение, многобройни финансови или други видове помощ са били разгърнати от различни организации.
Различните заеми по CAF Известни с многобройни финансови помощи за лица и домакинства с ограничени ресурси, CAF (Фонд за семейни помощи) предоставя някои специални заеми на самотни майки, които имат специфични финансови проблеми.
Разграничаваме по-специално:
Непогасени заеми, които се отнасят до основни потребности: те се издават от CGS (комисия за социално действие) на CAF и техните тавани се посочват от социален работник.
Безлихвени заеми със срок на погасяване от 6 до 36 месеца.
За да се възползвате от тези заеми, ще трябва да кандидатствате за CAF. Представянето на оферта също трябва да бъде придружено от искането.
Помощ по CAF В допълнение към заемите, CAF предлага и специфична финансова помощ като:
ВАСА, чиято цел е частично да финансира празниците. Самотна майка може да се възползва от тази програма, ако тя вече е бенефициер на CAF и ако ресурсите й не надвишават определена граница. Плащането на тази помощ се извършва по пощата.
Коледният бонус: размерът на тази помощ е фиксиран, ако бенефициерът не получи RSA (активен солидарен доход).
АРС или надбавка за училище: както показва името му, това спомага за финансирането на връщането на децата на училищна възраст в училище. Използваните тавани за това разпределение имат предимството да бъдат повече
висока. Размерът на АРС се увеличава според възрастта на детето (възрастта)
загрижен?
Друга помощ, която е на разположение, Единични майки, които са във финансово затруднение, също могат да имат право на пакетиран обяд със сдружения като Червения кръст или Restos du Coeur. Важното е да се осмелите да се доближите до тези организации, без да се срамувате.
Моля, свържете се с нас и можем да ви предложим много бърз процес, ако се интересувате от бърз и лесен заем,
Като просто се свържете с нас на нашите номера от Whatsapp на +1 (631) 315-4255 или по електронна поща на следния адрес: schneiderphillipe25@gmail.com

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image