Надеждна финансова помощ между особено

цена: 100 лв.

Дата на публикуване на обявата: 06.08.2018 23:58, валидна до 02.02.2019

Регион: Обяви Благоевград

Обявата е разгледана 43 пъти от 42 различни човека

Надеждна финансова помощ между особено Надеждна финансова помощ между особено Надеждна финансова помощ между особено

Във Франция, едно родителство не винаги е лесно ситуация, която засяга почти 2 000 000 жени, от които около 670 000 ще живеят под линията на бедността. За да се помогне на тези неомъжени майки, много финансови или други видове помощ са били разгърнати от различни агенции.
Различните заеми по CAF, за които е известно, че предоставят много финансова помощ на физически лица, както и на домакинства с ограничени ресурси, на CAF (фонд за семейни помощи) отпускат конкретни заеми на самотни майки, които Изправени пред финансови проблеми.
По-специално се прави разграничение между:
Невъзстановими заеми, свързани с основни покупки: те се издават от CGOS на CAF (комисия за социално действие), а таваните им са обозначени от социален работник.
Безлихвени кредити с погасяване пъти, вариращи от 6 до 36 месеца.
За да се възползвате от тези заеми, ще трябва да кандидатствате за CAF. Представянето на цитата също ще трябва да придружава искането.
Помощ за CAF в допълнение към кредитирането, в CAF се предлага и специална финансова помощ, като например:
VaCAF, чиято цел е частично финансиране на празниците. Една майка може да се възползва от тази програма, ако вече е бенефициент по CAF и ако нейните ресурси не надхвърлят определен лимит. Плащането на тази помощ се извършва чрез пощенската служба.
Коледният бонус: размерът на тази помощ се определя, ако бенефициентът не събира RSA (активната солидарност доход).
В ARS или обратно към училище надбавка: както подсказва името, тази помощ помага за финансиране на започване на деца в училищна възраст. Таваните на ресурсите, задържани за тази помощ, имат предимството да са по-
Високо. Размерът на ARS се увеличава в зависимост от възрастта на детето или децата?
Други налични помощи, самотните майки с финансови затруднения могат също да имат право на Пакетиран обяд с асоциации като Червения кръст или дори Restos на сърцето. Най-важното нещо е да се осмелят да се доближат до тези органи, без да се срамува.
Моля свържете се с нас и ние можем да ви дадем много бърз процес, ако се интересувате от бърз и лесен заем, или просто се свържете с нас по електронна поща на следния адрес: d1bertland@gmail.com

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image