Климатици от Драмакс – Японски климатици – нови и втора употреба

цена: по договаряне

Дата на публикуване на обявата: 20.07.2017 11:29, валидна до 16.01.2018

Регион: Обяви за цялата страна

Свързани думи: , , , ,

Обявата е разгледана 69 пъти от 67 различни човека

Климатици от Драмакс – Японски климатици – нови и втора употреба Климатици от Драмакс – Японски климатици – нови и втора употреба Климатици от Драмакс – Японски климатици – нови и втора употреба

Драмакс ЕООД е създадена през 2000 г. и е специализирана във внос, продажба, монтаж и сервиз на японски хиперинверторни климатици.

Климатиците, които внасяме, както нови, така и втора употреба, са произведени от водещи фирми: MITUBISHI, DAIKIN, NATIONAL/ PANASONIC, TOSHIBA, SANYO, FUJITSU, SHARP. Високото качество на всички предлагани климатици позволява на климатика да работи дълго време, с минималми разходи за поддръжка. Японските климатици са с високи COP-ве и са най-ефективни и икономични, когато не се изключват през отоплителния сезон. Характерно за тях е, че имат три показателя:
– Мощност на охлаждане.
– Мощност на отопление при плюсови външни температури.
– Мощност на отопление при минусови външни температури.
при минусовите температури отделяната мощност се увеличава запазвайки COP-па

Фирмата разполага със сервизна база с над 600 м2 РЗП и екип от специалисти, осигуряващ гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички видове климатици, които предлагаме. Фирма Драмакс ЕООД разполага със собствени магазини за климатици в София и представители в градовете: Ботевград, Пазарджик, Враца и Луковит.

Всички предлагани от Драмакс климатици са с високо качество и са от реномирани марки. Цените на климатиците се формират в зависимост от параметрите и марката на климатика, както дали е нов или втора ръка.

Лице: Драмакс Клима

Адрес: София 1784, жк. Младост 1, бл. 39, вх. Б

Телефон: 0888605467

Skype:

Сайт: http://dramaxclima.com

Свържете се с автора на обявата

#Captcha Image